Montering elfahyllor

Dags att vårstäda garderoben? Det kan vara en skön känsla att få ordning i garderoben. Du kan lättare se vad du har och se till att du inte köper nya saker i onödan. Men det är inte bara klädgarderoben som kan behöva sig en organisering utan även ett förråd både inne och ute. Eller kanske din butik eller kontor som behöver en uppfräschning med hjälp av elfahyllor.

Med elfahyllor kan du bygga ett system som passar ditt behov och utrymme. Elfa är flexibelt och passar de flesta butiker, garderober eller kontor. Det finns tjänster online där du kan rita upp dina mått och sedan se vilka elfahyllor som passar in. Elfa erbjuder ett stort sortiment av tillbehör och olika elfahyllor. Det finns allt från skohyllor till de vanliga trådbackarna eller enkla hyllplan.

Planera ditt elfasystem

Innan du går in och ritar upp ditt elfasystem fundera på:

  1. Vad ska få plats i butiken, garderoben eller kontoret?
  2. Hur ska det se ut i slutändan? Ska det se luftigt och snyggt ut eller få plats med så mycket som möjligt till exempel.
  3. Ska det förvaras länge (exempelvis julsaker som tas fram en gång om året) eller vara lätt att ta in och ut för sådant som används ofta.
  4. Är det i en butik ska det kanske vara lätt att se vad som finns direkt när man ser systemet.

När du noga har funderat igenom vad du vill förvara i din garderob och hur du vill ha det kan du börja rita på ditt elfasystem. Detta kan du antingen göra på ett papper eller med hjälp av ett program online. Börja med att göra upp stommen, dvs de mått som du har för din utrymme där du vill montera elfahyllor, för att sedan lägga till den inredning som passar ditt behov.

Montering

Efter att du har ritat upp ditt elfasystem och vet vilka delar du behöver är det dags för montering. Att montera elfahyllor är inget komplicerat men det är viktigt att se till att använda rätt plugg och skruvar till dina väggar så att det kan hålla i många år framöver.

Hustomtar kan hjälpa både företag och privatpersoner som behöver hjälp att montera elfahyllor. Våra duktiga medarbetare har god kunskap om olika väggmaterial och vad som krävs för en bra montering. Kontakta oss för en offert för din montering av elfahyllor.

Leave a Reply