Bortforsling Stockholm

När du behöver bli av med gamla möbler, elektronikskrot, stora förpackningar och annat skrymmande ska du höra av dig till oss. Vi ordnar med bortforsling i Stockholm med omnejd och kan ta hand om det mesta i avfallsväg och se till att allting hamnar på rätt ställe.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss så bokar vi en tid för ett besök.
Besök
Vi besöker er: Vi kommer till er och ser över skräpet för bortforslingen.
Offert
Offert: Vi räknar och återkommer med en offert på jobbet.

Rätt utrustning och kompetens

Vi har all utrustning och kompetens som krävs för att hantera allt från skrymmande möbler till miljöfarligt avfall och ser till att allt som du behöver bli av med hanteras och transporteras bort på ett bra och säkert sätt.

Många företag samlar gammalt skräp på hög i sina lokaler helt enkelt för att ingen kan eller vet hur man ska bli av med avfallet. Med tiden blir det mycket värdefull kontorsyta som går till spillo på grund av ren okunskap. Det är onödigt tycker vi. Visa oss ditt skräprum och vi lovar att snabbt göra om det till användbar arbetsyta genom att helt enkelt befria dig från och forsla bort ditt skräp.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Behöver ni hjälp Hämtning av möbler i Stockholm

  Har du gamla skrymmande möbler som du vill bli av med, men som är svåra för dig att transportera bort? Hör av dig till oss hustomtar för offert på bortforsling enligt konstens alla regler.

  Vi åtar oss upphämtning av möbler i hela Stockholmsområdet och ser till att det du vill bli av med hamnar på rätt plats i återvinningskedjan, istället för att stå och skräpa hos dig. Vi ordnar med hämtning av möbler hos företag och skolor men hjälper även privatpersoner.

  Om du har fast inredning som du behöver bli av med kan vi hjälpa dig även med det. Att till exempel riva ut gammal köksinredning är kanske inte så svårt men att även sköta bortforslingen kan genast bli besvärligt. Låt oss göra hela jobbet istället, så kan du ägna dig åt viktigare saker.

  Vi följer kraven och innehar de tillstånd som krävs

  Att transportera sopor och forsla bort avfall ställer vissa krav på den som utför arbetet. I många fall krävs tillstånd, till exempel när det gäller att transportera gamla lysrör och annat som klassas som farligt avfall.

  Vi vill inte skrämma dig i onödan men att som företagare, på egen hand transportera till exempel gamla lysrör till återvinningscentralen kräver tillstånd och är något som kan ge dig böter om det saknas, bara för att ta ett exempel.

  Om du anlitar oss hustomtar kan du känna dig trygg i att arbetet blir rätt utfört, i enlighet med alla regler. Vi har kunskapen och de tillstånd som krävs och säkerställer att alla krav följs, så att du slipper bekymra dig. Att du dessutom slipper göra jobbet är förstås extra bonus.

  Bortforsling

  Kontakta oss om du vill ha hjälp med bortforsling av ditt avfall och berätta vad du behöver bli av med, så ger vi dig en offert med bra pris.

  Tack vare att vi jobbar storskaligt med bortforsling kan vi erbjuda bra priser både på små och stora jobb. De flesta av våra kunder är företag men du är välkommen att vända dig till oss även som privatperson.

  När du behöver hjälp att hämta möbler i Stockholm, för bortforsling är vi din självklara partner.

  KONTAKTA OSS