Gardinmontering Stockholm

Vi kan erbjuda professionell hjälp med montering av gardinskenor, vi är en av få företag i Stockholm som kan erbjuda bockning av skenor ute hos kund. Gardiner skapar bättre arbetsmiljö och dämpar ljudet därför kan vi också tillhandahålla ljudabsorbenter.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna av skenor och flera ateljéer.

Våra montörer har många års erfarenhet av montering och har alltid kunden i fokus. 

Behöver ni hjälp med montering av gardiner?

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss om du behöver monteringshjälp.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker er för att titta jobbet.
Offert
Offert: Därefter räknar vi och återkommer med offert.

Vi utför de flesta inre solskyddsmontagen. Allt ifrån gardiner, rullgardiner, hissgardiner samt motoriserade skensystem och rullgardiner.

Vi jobbar med kända varumärken så som SilentGliss och Luxaflex.

Vi kommer gärna ut till er och hjälper till med idéer, måttar och tittar på speciallösningar som bockningar av skenor m.m.

Hjälp med mätning, inköp och montering

Vi kan hjälpa er att måttbeställda Plisséer, persienner, duetter samt lamellskenor och lameller.

Vi utför även montage av Somfy som är en trådlös variant rullgardiner, persienner m.m. som styrs genom en APP i mobilen eller fjärrkontroll.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

Monteringsservice i Stockholm med omnejd

Vi löser montering av era gardiner, så att du kan ägna dig åt din ordinarie verksamhet. Du behöver varken hålla med kunskap eller verktyg. Förutom att vi kan sätta upp era gardiner kan vi även hjälpa er med montering av whiteboards, projektorer,  hyllsystem, tavlor, TV-skärmar eller möbler.

Vi är experter på montage av kontorsmöbler och andra kontorsinventarier och erbjuder monteringsservice inom hela Stockholmsområde

Vår personal är professionell och städar upp efter sig.

Vår personal är professionell och städar upp efter sig.

Vi månar om kvalitet och det gäller inte bara det synliga resultatet utan hela din upplevelse av arbetet. När du anlitar oss för montering kan du känna dig säker på att personalen som gör jobbet är noggrann, lyhörd och professionell. Vi är noggranna med att ge vår personal rätt förutsättningar och alla våra hustomtar omfattas av kollektivavtal och är legitimerade ID06

När jobbet är gjort och du är nöjd städar vi alltid upp efter oss och om du vill kan vi ombesörja att forsla bort skräpet, så att du får njuta av ett rent kontor

KONTAKTA OSS