Golvslipning Stockholm

Trä- och betonggolv kan ibland behöva slipas om. Det kan bero på att golvet är fläckigt och missfärgat eller helt enkelt på att det är slitet och ojämnt. Vissa typer av trägolv kan börja spricka med tiden, med risk för att de som går på dem får flisor i fötterna.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss när du behöver slipa golven
Besök
Vi besöker er: Vi åker ut till er och tittar på golven som ska slipas.
Offert
Offert: Efter besöket räknar vi på jobbet och återkommer med offert.

Låt oss sköta golvslipningen

Oavsett varför golvet behöver slipas kan du med varm hand lämna jobbet till oss. Vi har stor erfarenhet av golvslipning i Stockholm med goda omdömen från våra kunder.

Vem som helst kan hyra en golvslipmaskin och visst går det att få till ett hyfsat resultat, men när du inte har tid med strul och vill ha ett garanterat perfekt resultat är vår professionella hjälp ovärderlig.

Vi sköter om hela golvslipningen från början till slut. Vi packar och flyttar ut möbler och inventarier, tar hand om ditt golv och flyttar in alltihop när vi är klara. Du bestämmer vad som ska göras och när det passar.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

Pris för golvslipning?

Priset på golvslipning beror på många saker. Utöver storleken och formen på ytan varierar behovet av arbete med golvets skick. Är golvet i bra skick och bara kräver en ytlig slipning och ny lack blir priset lägre. Hårt slitna golv och framför allt trägolv som inte blivit korrekt underhållna kräver mer sliparbete och kanske även reparationer. Då blir prislappen därefter.

Vänta alltså inte med golvslipningen. Hör av dig till oss redan idag. Vi synar dina golv på plats och ger dig en offert med ett bra pris. Vill du så hjälper vi dig att upprätta en underhållsplan för dina golv. Det blir billigare för dig i längden. Vi är proffs på golvslipning i Stockholm!

Golvslipning och lackning

Golvslipning och lackning är den vanligaste underhållsåtgärden för trä- och parkettgolv, men förekommer även för betonggolv. Golvslipning kräver normalt att hela ytan frigörs så att golvet kan behandlas på en gång. Mycket stora golvytor kan eventuellt delas in i zoner. Dock finns risk att damm sprider sig i lokalen, eftersom det inte finns någon helt dammfri golvslipning.

Vi börjar golvslipningen med en översyn av golvytan, där vi identifierar vad som behöver göras. Är golvet i bra skick räcker det med slipning och lackning men i vissa fall krävs reparationsåtgärder.

Vi går över hela ytan med golvslipmaskiner och ser till att få fram en slät och ren yta, så att lacken får bra fäste. Därefter lackas hela golvytan en eller flera gånger, efter behov. När lacken härdat kan möbler flyttas in och golvet tas i bruk igen.

Maskinell golvslipning

Vi använder moderna maskiner till golvslipning, vilket ger minimalt med damm och leder till perfekt resultat. Även hörn och andra svåråtkomliga utrymmen slipas maskinellt, för att arbetet ska gå så fort som möjligt. Vi gör allt för att minimera kostnaderna och störningarna av verksamheten. Vi är proffs på golvslipning i Stockholm.

Bäst på golvslipning i Stockholm

Testa oss gärna och jämför oss med konkurrenterna, så får du se själv, men vi hävdar bestämt att vi är bäst på golvslipning i Stockholm. Massor av nöjda kunder som återkommer gång efter gång är kvitto nog på det, men du får själv bilda din egen uppfattning.

KONTAKTA OSS