Golvvård Stockholm

Vi jobbar med golvvård i hela Stockholmsområdet och vet hur du bäst underhåller alla typer av golv och mattor. Alla golv blir smutsiga och slits med tiden men med bra och genomtänkt städning och underhåll håller sig ditt golv snyggt och i bra skick längre.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig när du behöver göra i ordning dina golv.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker er där golven ska fixas.
Offert
Offert: Därefter räknar vi och återkommer med en offert.

Vi utför golvvård åt er

Många upplever golvvård som ett problem. Det kan kännas som en svår eller nästan oöverstiglig uppgift att arrangera bra och regelbunden golvvård, med tanke på alla möbler och andra inventarier som måste flyttas ut och därefter ställas tillbaka igen och då är det lätt att arbetet skjuts på framtiden, gång efter gång.

Men golvvård måste inte bli till en plåga. Ta in professionell hjälp istället. Låt oss hustomtar ta hand om dina golv. Vi gör hela jobbet åt dig, på tider och dagar som passar dig, kanske när hela personalen är på konferens eller kickoff. Efteråt kommer du knappt märka att vi varit där, förutom att dina golv är som nya.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

Professionell golvvård

Professionellt utförd golvvård består av ett antal aktiviteter, som bör utgå från en underhållsplan. Planen skapar vi i samarbete med dig. Vi går igenom vilka typer av golv du har och hur de används. Utifrån detta arbetar vi gemensamt fram en lista över vilka underhållsaktiviteter som bör genomföras och hur ofta. Underhållsplanen blir sedan ett underlag för att bestämma när olika underhållsåtgärder bör sättas in, givetvis med uppdateringar och anpassningar efter hand som vi ser hur verkligheten ser ut.

Grunden för all golvvård är den regelbundna städningen, som bör utföras en eller flera gånger per vecka, beroende på behovet. Utöver detta tillkommer olika underhållsåtgärder som bör genomföras med viss regelbundenhet, beroende på material. Det är här vår specialistkunskap kommer till användning. Vi är proffs på golvvård i Stockholm.

Vi fixar alla sorters golv

Ett bra golv, som får rätt underhåll, är något du kan leva med i många år, eller till och med årtionden. Vilka åtgärder som behövs för att det verkligen ska bli så varierar mellan olika typer av golv. Vissa golv, till exempel trägolv, kräver visst underhåll i tid för att inte helt förstöras, medan andra golvtyper tål betydligt mycket mer vanskötsel och misshandel utan att förstöras, dock inte utan dryga reparations- och underhållskostnader, som kommer surt efteråt. Bäst är att vårda alla golv i tid, innan kostnaderna drar iväg.

Vi löser ditt behov av golvvård i Stockholm, för alla sorters golv. Oavsett om det rör sig om heltäckningsmatta, obehandlad betong, trä, keramik eller någon annan beläggning har vi rätt kompetens och utrustning för att åtgärda problem med alla typer av golv och sköta löpande golvvård på ett professionellt sätt.

Kort om olika golv

  • Plast- och linoleumgolv är lättskötta. De kräver torrmoppning och ibland skurning. Med jämna mellanrum bör golvet bonas eller poleras
  • Gummigolv som är vanliga inom industrin är mycket tåliga. Utöver regelbunden städning och skurning bör gummigolv poleras vid behov.
  • Vård av betonggolv beror lite på ytbehandling. Obehandlade betonggolv kan vara svåra att rengöra och behöver ibland slipas om. Lackade betonggolv är nästan underhållsfria. Dock behöver lacken ibland förnyas
  • Trä- och parkettgolv är trevliga att se och gå på men kräver mer underhåll än andra golv. Framför allt måste de oljas eller lackas regelbundet och vid behov slipas om.
KONTAKTA OSS