Kontorsstädning i Stockholm

Vi är vana vid att våra kunder ställer höga krav. Det minsta kravet består självklart i att det vi har kommit överens om utförs. Hög sekretess såsom advokatbyråer, revisionsbolag, spelbolag och företag som kontrolleras av finansinspektionen det är miljöer vi utför lokalvård i dagligen.

Genom löpande kvalitetskontroller av våra arbetsledare förekommer vi oftast klagomål. Om vi får klagomål är arbetsledaren på plats samma dag för att följa upp och vidareförmedla det till vår personal för åtgärd.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss när du behöver kontorsstädning.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker ert företag kostnadsfritt.
Offert
Offert: Vi räknar sedan på jobbet och återkommer med en offert.

Kontorsstädning i Stockholm

Vad ingår i kontorsstädningen?

Nyckeln till nöjda kunder inom kontorsstädning enligt vår erfarenhet är en flexibel partner som skräddarsyr kontorsstädningen efter era önskemål.

Nedan är ett exempel på en checklista med de tjänster vi typiskt sätt tillhandahåller till kunder.

Kontoret:

 • Dammsugning och rengöring av golv
 • Dammtorkning av möbler och ytor som är tillgängliga
 • Mattor dammsugs (vi kan även erbjuda mattvätt)
 • Dörrar, lister och speglar rengörs
 • Tömning av papperskorgar

Kök:

 • Dammsugning och rengöring av golven
 • Rengöring av kaffemaskiner
 • Rengöring av diskbänk
 • Rengöring av micro in och utsida

Toaletter:

 • Dammsugning och rengöring av golven
 • Rengöring av toaletter på in och utsidan
 • Rengöring av handfat

 

Utöver ovan erbjuder vi flera tjänster så som mattvätt, möbeltvätt, golvpolering, samt handymantjänster där vi kan hjälpa till med allting ifrån att byta glödlampor till att skruva ihop nya kontorsmöbler. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och städar utöver kontor även på skolor, butiker, bilhandlare och företag som ställer extra höga krav på sekretess samt säkerhet. Tveka aldrig att höra av er. Vi kan lösa det mesta!

Hemligheten bakom vår framgång är mångårig erfarenhet och en ständig vilja att bli bättre, men framför allt hänger allt på vår duktiga och engagerade personal. Alla våra anställda är välutbildade på sina jobb och omfattas av kollektivavtal som säkerställer bra villkor. Att de är nöjda märks tydligt på vår låga personalomsättning.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Flexibel städning av ert kontor i Stockholm

  När du behöver effektiv och väl genomförd kontorsstädning i Stockholm ska du höra av dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med städning och närliggande tjänster och har lång erfarenhet från branschen.

  Vår kunniga och välutbildade personal arbetar snabbt och effektivt. Vi städar dagtid på ett sätt som är anpassat för att inte störa ditt företags verksamhet, eller utanför kontorstid om du föredrar det. Vi vet att vi städar andra människors arbetsplatser och anpassar oss alltid för att minimera de störmoment som trots allt kan uppstå vid städning

  Varför välja oss?

  Som bolag strävar vi givetvis uppåt och vi bli större, men aldrig till bekostnad av den närvaro och relation vi fått värdesätter att ha med kunder.  Vi är tillräckligt stora för att hjälpa er med i stort sett alla förfrågningar man kan ha, samtidigt som vi är tillräckligt små för att relationen skall kännas personlig.  Vi uppskattar verkligen det faktumet att de flesta känner alla i personalstyrkan på förstanamnsbasis.

  • Att ni ska vara nöjda är vår högsta prioritet och erbjuder därför alla kunder en nöjd kundgaranti.
  • Personalen omfattas självklart av kollektivavtal vilket vi ser som en förutsättning för att få nöjda medarbetare som är trygga och kan därmed kan leverera en kvalitativ städtjänst med betoning på service.
  • Ni får en personlig kontakt hos oss som ansvarar för städtjänsten.
  • Auktoriserat serviceföretag. Vi är auktoriserade av Almega vilket kommer med många förpliktelser ifrån våra sida vilket borgar för goda arbetsplatsförhållande för vår personal liksom specifika miljökrav på vår verksamhet.

  Hustomtar Facility Service AB har sedan 2004 levererat professionell kontorsstädning i Stockholm med kringtjänster till kunder. Vi utför all typ av kontorsstädning i Stockholm. Vi utför även städning av andra lokaltyper. Kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert för just era behov.

  Vi är auktoriserade av Almega servicenetreprenörerna och är snart ISO certifierade för både miljö och kvalitet.

  Vi är strävar efter att vara en lyhörd och ansvarstagande partner. Det är svårt att vara perfekt, men vi vill alltid blir bättre. Därför har vi löpande rutiner för utvärdering av alla våra avtal och uppmanar kunder regelbundet att lämna feedback om deras städning. Vid eventuella klagomål och synpunkter åtgärdar vi det direkt! Åsikter och kritik är alltid välkomna för att vi ska kunna utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör!

  Varför kontorsstädning?

  Att upprätthålla ett rent kontor är för de för del flesta inte ett svårt val, men varför är det så viktigt? Ett rent kontor är en direkt representation av vem ett företag är. Det visar att företaget på djupet bryr sig om kvalitet och lägger vikt vid även detaljer. Man kan ju fundera över vilka signaler ett ostädat kontor skickar, samt vilka slutsatser potentiella kunder och besökare drar?

  Minskad risk för smittspridning

  En av de mest uppenbara orsakerna till att städa ett kontor är att minska risken för sjukdomar. Ett kontor har typiskt sätt många föremål en stor andel av personalen kommer beröra varje dag såsom handfat på toaletterna liksom kaffemaskiner med mera. Vanliga föremål blir centrala punkter om någon skulle råka vara sjuk. Förutom att be anställda som är sjuka eller känner symtom att att vara hemma är regelbunden städning ett sätt att både förebygga och förhindra smittspridning.

  Minskad smittspridning påverkar sista raden på flera sätt.

  • För det första är kostnaden för sjuklöner ofta en stor utgiftspost för företag varpå en städning med fokus på hygien och sanitära åtgärder kan minska mängden sjukdagar
  • För det andra kan inte personal som är sjuka bidra till företagets produktivitet. Inte nog med att sjukfrånvaro är en kostnad så minskar bolagets produktivitet när anställda är hemma i stället för att vara på jobbet.

  Personalens välmående:

  • Om personalen själva rankar vad som är viktigast för deras trivsel på ett kontor kommer kaffe nummer 1 på listan och på andra plats ett städat kontor.

  Allmänna fördelar med kontorsstädning:

  • Att regelbundet rengöra dina mattor och hårda golv med rätt rengöringsmedel förlänger livslängden markant. Utöver golv kan man som företag spara pengar igenom att åtminstone en gång om året rengöra kontorsstolar och textilier på djupet som över tid tenderar att missfärgas på grund av användning.

  Vilket intryck lämnar ni hos besökare?

  • Hur ett kontor eller en anläggning ser ut är en direkt reflektion över verksamheten vare sig man vill eller inte. Låt inte ett dåligt underhållet kontorsutrymme få dig att tappa kunder, påverka dina anställdas hälsa och säkerhet och den övergripande bilden av ditt företag.

  Låt oss hjälpa er till en trivsammare arbetsmiljö idag, en bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!