Kontorsstädning i Stockholm

Vi är vana vid att våra kunder ställer höga krav. Det minsta kravet består självklart i att det vi har kommit överens om utförs. Hög sekretess såsom advokatbyråer, revisionsbolag, spelbolag och företag som kontrolleras av finansinspektionen det är miljöer vi utför lokalvård i dagligen.

Genom löpande kvalitetskontroller av våra arbetsledare förekommer vi oftast klagomål. Om vi får klagomål är arbetsledaren på plats samma dag för att följa upp och vidareförmedla det till vår personal för åtgärd.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss när du behöver kontorsstädning.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker ert företag kostnadsfritt.
Offert
Offert: Vi räknar sedan på jobbet och återkommer med en offert.

Kontorsstädning i Stockholm

Är vi bäst på kontorsstädning i Stockholm? Frågar du oss är svaret givet, men även vittnesmålen från våra trogna kunder är ett tydligt kvitto på hur uppskattade och konkurrenskraftiga våra städtjänster är.

Hemligheten bakom vår framgång är mångårig erfarenhet och en ständig vilja att bli bättre, men framför allt hänger allt på vår duktiga och engagerade personal.

Alla våra anställda är välutbildade på sina jobb och omfattas av kollektivavtal som säkerställer bra villkor. Att de är nöjda märks tydligt på vår låga personalomsättning.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

När du behöver effektiv och väl genomförd kontorsstädning i Stockholm ska du höra av dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med städning och närliggande tjänster och har lång erfarenhet från branschen.

Vår kunniga och välutbildade personal arbetar snabbt och effektivt. Vi städar dagtid på ett sätt som är anpassat för att inte störa ditt företags verksamhet, eller utanför kontorstid om du föredrar det. Vi vet att vi städar andra människors arbetsplatser och anpassar oss alltid för att minimera de störmoment som trots allt kan uppstå vid städning.

Mer om oss och vår kontorsstädning i Stockholm

Hustomtar Facility Service AB har sedan 2004 levererat professionell kontorsstädning i Stockholm med kringtjänster till kunder. Vi utför all typ av kontorsstädning i Stockholm. Vi utför även städning av andra lokaltyper. Kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert för just era behov.

Vi är auktoriserade av Almega servicenetreprenörerna och är snart ISO certifierade för både miljö och kvalitet.

Låt oss hjälpa er till en trivsammare arbetsmiljö idag, en bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

Våra kunder har lokaler från 200 kvm upp emot 10 000 kvm.

Våra kunder vet att en bra kontorsstädning i Stockholm lönar sig.

KONTAKTA OSS