Mattvätt Stockholm

I normalfallet rengör vi bara nedsmutsade ytor. Det betyder att du inte behöver flytta undan några möbler. Mattan torkar också mycket snabbt och du kan i princip beträda mattan direkt efter att rengöringen är färdig. Tidsåtgången blir minimal och ni kan snabbt återgå till använda mattan.

Vi tvättar dina mattor utan vatten med den så kallade Carpet Cleaner-metoden och använder ett naturligt tvättmedel som består till 98 procent av nedbrytbara ingredienser. Fördelarna med att inte använda vattentvätt är flera. Framför allt slipper du risken för att mattan krymper, men du slipper också oroa dig för vattenskador. Dessutom torkar mattan snabbt efter tvätten och går att beträda i princip omedelbart. Vår metod är också mycket kostnadseffektiv för dig eftersom den fokuserar på att bara rengöra nedsmutsade ytor.

Med Carpet Cleaner kan vi erbjuda mycket effektiv mattvätt i Stockholm med omnejd, till ett fördelaktigt pris och med liten miljöpåverkan. 

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss så bokar vi en tid att träffas.
Besök
Vi besöker er: Efter avtalad tid besöker vi er för att se över jobbet.
Offertförfrågan
Offert: När vi varit på plats räknar vi och återkommer med en offert.

Tjänster

Fläckborttagning och underhåll av mattor kräver kunskap och erfarenhet för att du ska få en ren matta. Att dammsuga är en bra början men få tänker på att även tvätta sin heltäckningsmatta regelbundet.

Om använder fel tvättmedel kan det det försämra mattans utseende och minska livslängden på eran matta. Fråga oss om råd! Vi hjälper dig att skapa en underhållsplan för tvätt av din heltäckningsmatta.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Fackmässigt utförd mattvätt

  Om du behöver någon som verkligen kan tvätta din matta i Stockholm kan du med förtroende vända dig till oss hustomtar. Vi är experter på fixa rena mattor av alla typer av färger och gör alltid ett fackmässigt korrekt jobb när vi tvättar en matta, med de bästa metoderna och rengöringsmedlen.

  Mattvätt pris – Vad kostar det?

  Vad det kostar med mattvätt beror på många saker som mattans storlek, materialet, hur mycket tvättmedel som går åt men också vilken typ av smuts och fläckar som ska tas bort. Hör av dig till oss med en förfrågan, så återkommer vi med en konkurrenskraftig offert på mattvätt i Stockholm till bra pris.

  Hur går det till att tvätta en matta?

  Vi tvättar dina mattor utan vatten med den så kallade Carpet Cleaner-metoden och använder ett naturligt tvättmedel som består till 98 procent av nedbrytbara ingredienser. Fördelarna med att inte använda vatten är flera. Framför allt slipper du risken för att mattan krymper, men du slipper också oroa dig för vattenskador som kan uppstå vid en vattentvätt. Dessutom torkar mattan snabbt efter tvätten och går att beträda i princip omedelbart. Vår metod är också mycket kostnadseffektiv för dig eftersom den fokuserar på att bara rengöra nedsmutsade ytor.

  Med Carpet Cleaner kan vi erbjuda mycket effektiv mattvätt i Stockholm med omnejd, till ett fördelaktigt pris och med liten miljöpåverkan

  Hur ofta bör man tvätta mattor?

  Hur ofta din matta bör tvättas beror naturligtvis hur mattan används, samt under vilka förhållanden den placerats.

  Rekommendationen är minst 1ggr/år med en ordentlig djuprengöring. Löpande under året, kontinuerlig fläckborttagning med speciella servetter samt sprayrengöring på gångstråk och där det är mycket trafik.