Möbeltvätt Stockholm

Möbeltvätt är behövligt med jämna mellanrum, både för att ta bort fläckar och få en ren och fin möbel men även för att det förlänger din möbels livslängd. Soffor används ofta och blir efter ett tag smutsiga. Det behöver inte vara specifika fläckar utan bara att hela möbeln blir smutsig av att man sitter i den då kläderna drar med sig smuts och den ser lite grå ut. Vanligen går det inte enkelt att slänga klädseln till en soffa, fåtölj eller annan textilmöbel i tvättmaskinen.

Det är då man behöver en professionell möbeltvätt. Vi tvättar era textilmöbler på djupet och de blir som nya igen, färgen får tillbaka sin lyster, fläckar och smuts är långt borta och den luktar rent och fräscht igen. Med vår metod för möbeltvätt kan vi tvätta alla typer av textilier och även de möbler som inte tål vatten, detta då torktiden är minimal.

Det finns många fördelar med vår möbeltvätt med PSG masterset:

 • Miljövänligt
 • Kort torktid så du kan använda möbeln direkt efter
 • Kan användas på alla typer av textilier, inklusive läder
 • Möbeln blir som ny igen – rengör på djupet
 • Tar inte bara bort fläckar och smuts utan även lukt

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss så bokar vi en tid att träffas.
Besök
Vi besöker er: Efter avtalad tid besöker vi er för att se över jobbet.
Offertförfrågan
Offert: När vi varit på plats räknar vi och återkommer med en offert.

Hur går en möbeltvätt till?

En möbeltvätt med PSG masterset går till så att vi applicerar ett möbelschampo på exempelvis en soffa eller fåtölj som tar bort smutsen djupt ner i textilen. Detta schampo kapslar sedan in smutsen genom att kristallisera sig. När denna process har verkat så använder vi en speciell dammsugare som tar upp alla dessa kristaller och det som blir kvar är en ren, luktfri och torr möbel.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Möbeltvätt företag

  Det är fint och inbjudande med möbler i textil på kontoret, tex soffor eller fåtöljer. De blir dock snabbt smutsiga då det är många som använder dem och en regelbunden möbeltvätt är nödvändig för att öka livslängden.

  Vi arbetar snabbt och effektivt så att ert dagliga arbete på kontoret kan fortgå. Då vår möbeltvätt är effektiv och med minimal torktid kan ni direkt använda möblerna efter en möbeltvätt. Har ni mycket kundbesök och inte vill att er möbeltvätt ska utföras när ni har besök så kan vi anpassa oss efter era tider.
  Kontakta oss för att få veta mer om vår möbeltvätt för företag och vad vi kan göra för er.

  Var finns vi?

  Stockholm

  Vi finns för dig i hela storstockholm. Bland annat i Solna, Täby, Lidingö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Danderyd, Vallentuna, Åkersberga, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Liljeholmen, Reimersholme, Norrmalm, Gärdet och Sollentuna.

  Mäbeltvätt pris – Vad kostar det?

  Vad kostar en möbeltvätt? Det är en fråga som inte har ett enkelt svar. Hur mycket din möbeltvätt kostar beror dels på vad det är för material på din möbel, hur många eller hur stora möbler ni önskar tvätta. Kontakta oss så ger vi dig en fri offert på din möbeltvätt.

  Möbeltvätt hemma

  Vi kan även utföra möbeltvätt hemma hos dig som privatperson. Vilket typ av soffa eller fåtölj eller annan textilmöbel du än har klarar vår PSG masterset av att göra den som ny igen.

  Det är lätt hänt att det blir fläckar i soffan hemma och det är inte så lätt att rengöra den. Du kanske testat med en möbeltvätt skum som man kan använda för att utföra möbeltvätt hemma. Denna möbeltvätt skum fungerar bra på många typer av textilier och fläckar men ibland vill man att hela möbeln ska bli ren och det kan vara svårt att åstadkomma vid en möbeltvätt hemma.

  En del soffor kan man tvätta i en vanlig tvättmaskin men många soffor kan man inte göra detta med. En annan fördel med vår möbeltvätt är även att det går snabbt och du kan direkt använda möbeln efteråt. Ska du tvätta allt i tvättmaskin får du kanske hålla på en hel dag med tvätt och sedan behöver de torkas därefter då de vanligtvis inte går att torktumla. Kontakta oss om du vill veta mer om möbeltvätt hemma hos dig.

  RUT-avdrag för möbeltvätt
  Är du privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget för din möbeltvätt i Stockholm. Det innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden.

  Övriga tjänster

  Mattvätt

  Vi erbjuder även mattvätt som ni kan boka in samtidigt som vi gör en möbeltvätt hos er. Det går väldigt bra att kombinera dessa två tjänster så att ni både får rena mattor och textilmöbler på kontoret eller i hemmet.

  Flyttstädning, kontorsstädning m.m

  Förutom tvättning av möbler och mattor så erbjuder vi även en rad andra tjänster såsom exempelvis flyttstädning och kontorsstädning. Läs gärna mer om vilka tjänster vi erbjuder och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Hustomtar.