Möbeltvätt Stockholm

Möbeltvätt är behövligt med jämna mellanrum, både för att ta bort fläckar, få en rena och fina möbler men även för att det förlänger dina möblers livslängd.

Soffor i likhet med kontorsstolar används ofta och blir efter ett tag smutsiga. Det behöver inte vara specifika fläckar utan bara att hela möbeln blir smutsig av att man sitter i den då kläderna drar med sig smuts och den ser lite grå ut. Vanligen går det inte enkelt att slänga klädseln till en soffa, fåtölj eller annan textilmöbel i tvättmaskinen.

Det är då man behöver en professionell möbeltvätt. Vi tvättar era möbler på djupet och de blir som nya igen, färgen får tillbaka sin lyster, fläckar och smuts är långt borta och den luktar rent och fräscht igen. Med vår metod för möbeltvätt kan vi tvätta alla typer av textilier och även de möbler som inte tål vatten, detta då torktiden är minimal.

Det finns många fördelar med vår möbeltvätt med PSG masterset:

 • Miljövänligt
 • Kort torktid så du kan använda möbeln direkt efter
 • Kan användas på alla typer av textilier, inklusive läder
 • Möbeln blir som ny igen – rengör på djupet
 • Tar inte bara bort fläckar och smuts utan även lukt

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss så bokar vi en tid att träffas.
Besök
Vi besöker er: Efter avtalad tid besöker vi er för att se över jobbet.
Offertförfrågan
Offert: När vi varit på plats räknar vi och återkommer med en offert.

Hur går en möbeltvätt till?

En möbeltvätt i Stockholm med PSG masterset går till så att vi applicerar ett möbelschampo på exempelvis en soffa eller fåtölj som tar bort smutsen djupt ner i textilen.

Detta schampo kapslar sedan in smutsen genom att kristallisera sig. När denna process har verkat så använder vi en speciell dammsugare som tar upp alla dessa kristaller och det som blir kvar är en ren, luktfri och torr möbel. Att få bort smuts regelbundet ifrån möbler är inte bara hygieniskt men ökar även en möbels livslängd.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Möbeltvätt företag

  Det är fint och inbjudande med möbler i textil på kontoret, tex soffor eller fåtöljer. De blir dock snabbt smutsiga då det är många som använder dem och en regelbunden möbeltvätt är nödvändig för att öka livslängden och få bort både synligt och osynligt smuts.

  Vi arbetar snabbt och effektivt med era möbler så att ert dagliga arbete på kontoret kan fortgå. Då vår möbeltvätt är effektiv och med minimal torktid kan ni direkt använda möblerna efter en möbeltvätt i Stockholm. Har ni mycket kundbesök och inte vill att er möbeltvätt ska utföras när ni har besök så kan vi anpassa oss efter era tider.

  Kontakta oss för att få veta mer om vår möbeltvätt för företag och vad vi kan göra för er.

  Var finns vi?

  Stockholm

  Vi finns för dig i hela storstockholm. Bland annat i Solna, Täby, Lidingö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Danderyd, Vallentuna, Åkersberga, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Liljeholmen, Reimersholme, Norrmalm, Gärdet och Sollentuna.

  Möbeltvätt pris – Vad kostar det?

  Vad kostar en möbeltvätt i Stockholm? Om vi får en idé om vilken typ av möbler ni vill ha tvättade kan vi snabbt ta fram ett underlag.

  Hur mycket din möbeltvätt kostar beror dels på vad det är för material på din möbel, hur många eller hur stora möbler ni önskar tvätta. Kontakta oss så ger vi dig en fri offert på din möbeltvätt i Stockholm.

  Möbeltvätt hemma

  Vi kan även utföra möbeltvätt hos dig som privatperson. Oavsett typ av soffa, fåtölj eller möbler du än har klarar vårt PSG masterset nästan alltid att göra dem som nya igen och få bort smutsen.

  Det är lätt hänt att det blir fläckar i soffan och det är inte så lätt att rengöra den. De produkter som finns i handeln för privatpersoner är nödvändigtvis inte dåliga, men många produkter syftar inte riktigt till att rengöra på djupet och få bort smutsen utan snarare lösa upp den så att den sätter sig djupare i möbeln.

  Detta i sig kan på sikt ligga till grund för dålig lukt och bildandet av bakterier eftersom vi inte tagit bort smutsen annat än okulärt. En möbels livslängd ökar synnerligen med professionell möbeltvätt!

  En del soffor kan man tvätta i en vanlig tvättmaskin men många soffor kan man inte göra detta med. En annan fördel med vår möbeltvätt är även att det går snabbt och du kan direkt använda möbeln efteråt. Ska du tvätta allt i tvättmaskin får du kanske hålla på en hel dag med tvätt och sedan behöver de torkas därefter då de vanligtvis inte går att torktumla. Kontakta oss om du vill veta mer om möbeltvätt hemma hos dig.

  RUT-avdrag för möbeltvätt
  Är du privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget för din möbeltvätt i Stockholm. Det innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden.

  Övriga tjänster

  Mattvätt

  Vi erbjuder även mattvätt som ni kan boka in samtidigt som vi gör en möbeltvätt hos er. Det går väldigt bra att kombinera dessa två tjänster så att ni både får rena mattor och textilmöbler på kontoret eller i hemmet.

  Flyttstädning, kontorsstädning m.m

  Förutom tvättning av möbler och mattor så erbjuder vi även en rad andra tjänster såsom exempelvis flyttstädning och kontorsstädning. Läs gärna mer om vilka tjänster vi erbjuder och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Hustomtar.