Montering Stockholm

Att välja ut och köpa möbler till kontoret är en sak, men det krävs ofta montering också.

För hjälp med montering, prisuppgift och svar på frågor kontakta oss direkt på 08-6231690 eller maila till order@hustomtar.se.

Vi hjälper 100-tals företagare att montera kontorsinredning varje år.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss om du behöver monteringshjälp.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker er för att titta jobbet.
Offert
Offert: Därefter räknar vi och återkommer med offert.

Resultat

Resultatet blir lätt därefter med möbler som kanske är felaktigt eller slarvigt monterade och riskerar att rasa ihop, för att inte tala om risken att någon skadar sig under arbetet.

Kontakta oss så får du hjälp med montering. Vi har rätt kunskap och verktyg, dessutom är det vårt jobb. Vi kan allt om montage av kontorsmöbler och hjälper dig snabbt och effektivt, så att din personal kan fortsätta jobba istället.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

Behöver ni hjälp med montering av IKEA-möbler?

Alla vet att IKEA säljer bra möbler till bra priser. Alla vet också att det bland annat beror på att möblerna levereras omonterade i platta paket. Monteringsjobbet är dock lätt att tänka bort och kan bli en obehaglig överraskning efter leverans.

Men vi har tänkt på det! Kontakta oss efter eller kanske till och med före besöket på IKEA för monteringshjälp. Vi hustomtar har erfarenheten och verktygen för att göra ett snabbt och effektivt jobb med montering av IKEA-möbler. Vi kommer till er när det passar, monterar och ställer era nya möbler på plats, på tider som passar er.

Hjälp med inköp och leverans

Varför nöja sig med enbart monteringshjälp, när du kan leja ut hela arbetet? Du behöver bara bestämma dig för vilka möbler du vill ha och när du behöver dem. Skicka sedan din beställning till oss så tar vi han om inköp, leverans, montering och bortforsling av emballaget.

Monteringsservice i Stockholm med omnejd

Vi löser dina monteringsbehov, så att du kan ägna dig åt din ordinarie verksamhet. Du behöver varken hålla med kunskap eller verktyg. Vi hjälper er med montering av whiteboards, projektorer,  hyllsystem, tavlor, TV-skärmar eller möbler

Vi är experter på montage av kontorsmöbler och andra kontorsinventarier och erbjuder monteringsservice inom hela Stockholmsområde

Vår personal är professionell och städar upp efter sig.

Vår personal är professionell och städar upp efter sig.

Vi månar om kvalitet och det gäller inte bara det synliga resultatet utan hela din upplevelse av arbetet. När du anlitar oss för montering kan du känna dig säker på att personalen som gör jobbet är noggrann, lyhörd och professionell. Vi är noggranna med att ge vår personal rätt förutsättningar och alla våra hustomtar omfattas av kollektivavtal och är legitimerade ID06

När jobbet är gjort och du är nöjd städar vi alltid upp efter oss och om du vill kan vi ombesörja att forsla bort skräpet, så att du får njuta av ett rent kontor