Ett serviceföretag med hela Storstockholm som upptagningsområde

 

Hustomtar Sverige AB startade 2004. Vi är ett serviceföretag med hela Storstockholm som upptagningsområde och arbetsplats. Vår idé och mål är att vi ska kunna leverera alla typer av service tjänster till våra kunder, ett telefonnummer, en faktura.

Vi utgår från kundens önskemål och erbjuder skräddarsydda lösningar för varje enskilt uppdrag.Vi erbjuder våra kunder tjänster inom bland annat:

  • Vaktmästeritjänster
  • Lokalvård
  • Skräpkörning
  • Montering och installation
  • Trädgårdsskötsel
  • Flytt/internflyttar
  • Inköp


För oss är det viktigt med personlig service av högsta kvalité – vi strävar alltid mot att uppnå det bästa resultatet!

Vi underlättar våra kunders vardag

 

Det är vår affärsidé
Vi underlättar våra kunders vardag och arbete genom att erbjuda servicetjänster på ett kostnadseffektivt sätt. Vi utgår från kundens önskemål och erbjuder skräddarsydda lösningar.

Exempel på uppdrag
Vi rycker ut på enskilda uppdrag när ni behöver hjälp.
Flexibilitet, ni får leverans av tjänst när ni behöver den.
Vi skräddarsyr paket efter ert behov av flera olika servicetjänster.


Vi kan även leverera annan typ av service, exempelvis allt som rör kaffe rasten, kontorsmaterial, växter, elektriker, rörmokare. Det innebär att ni får tjänsten utförd av ett etablerat kunnigt företag inom sin nich men allt samlat på en faktura.               

Vi månar om en personlig service och god kvalité. Nöjda och trygga kunder är vårt mål.

Vi är dina hustomtar

Vårt namn – Hustomtar – har vi valt för att det säger hur vi ser på oss själva, i förhållande till dig. Vårt syfte är att smyga omkring i bakgrunden och se till att allting fungerar lite bättre för ditt företag, på din skola eller rent av hemma hos dig. Vårt mål är att verka utan att egentligen synas och helst lösa problem innan du ens märker dem.

Du väljer själv hur mycket du vill att vi ska sköta åt dig. Många börjar att köpa våra städ- eller flyttjänster men upptäcker efter hand våra andra nyttiga tjänster när det gäller att sköta vaktmästartjänster eller att hjälpa er med möbelmontering, golvvård eller fastighetsskötartjänster.

Kronan på verket, eller kanske vår mest udda tjänst är möjligheten för dig att hyra in en handyman – En allmänt händig person som kommer in vid behov och fixar diverse småsaker.

Det börjar med en hustomte, men när du upptäcker hur stor nytta du kan ha av oss blir det lätt en till. Och en till. Och en till...

Vill ni ha en offert? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Den som städar ser allt

Städning är vår största tjänst och det område där vi har flest uppdrag, men det är just den som städar som ofta upptäcker problem först av alla. Den som städar ser alla skavanker som uppstår i era lokaler och kan tidigt upptäcka läckande rör eller trasiga kablar som inte ännu ställt till med problem, men som kanske kan göra det i framtiden.

Många kunder börjar med att anlita oss för städning, men när vår personal börjar göra dig uppmärksam på mindre problem som kan finnas i era lokaler kan vi mycket enkelt hjälpa dig med olika åtgärder, för stunden eller enligt ett fast schema.

Lite av vad vi erbjuder

Ad hoc uppdrag eller fasta dagar då vi besöker er för att utföra det ni behöver hjälp med på ert företag.
Vi har levererat vår unika Hustomte service i 11år. Undrar du över något, hör av dig så berättar vi mer.

Vi erbjuder:

Montering
Vaktmästeritjänster
Transport
Flytt - internflytt
Bevattningssystem
Fastighetsskötsel