Städfirma Sundbyberg

Vi är din städfirma i Sundbyberg. Till oss kan du vända dig med alla städbehov, oavsett om du representerar företaget eller din bostadsrättsföreningen. Vi åtar oss såväl små som stora jobb inom städning.

Men städning är bara början. Det finns ett skäl till att vi kallar oss hustomtar. Vi sköter inte bara städning utan allt det där småpysslet som lätt faller mellan stolarna, vare sig det handlar om att hantera soporna, byta trasiga glödlampor eller att åtgärda den där dörren som aldrig riktigt vill stängas av sig själv. Vi ser till att det finns papper och toner i din skrivare och beställer påfyllning när det behövs

Du kan också anlita oss som hantverkare för att montera möbler eller utföra enklare reparationer och underhållsarbete.

Vi är vad vi kallar oss helt enkelt: Hustomtar som smyger runt i bakgrunden och ser till att din verksamhet fungerar lite bättre utan att du egentligen märker det.

Bäst på städ i Sundbyberg

Om du finns i Sundbyberg och behöver få det garanterat rent är det en hustomte du ska anlita. Vi är bäst på städ i Sundbyberg och rycker ut på alla städuppdrag, oavsett typ och storlek. Vi städar ditt kontor, trapphuset i din bostadsförening eller soprummet.

När du behöver en riktigt bra städfirma i Sundbyberg som alltid lämnar ett skinande blankt resultat efter sig och inte slarvar med detaljerna är vi rätt val för dig.

Kontorsstädning i Sundbyberg

Kontorsstädning ställer lite extra krav. Den måste göras tyst och diskret, så att den inte stör arbetet. Vissa delar av städningen kanske måste göras på bestämda tider, till exempel under lunchen, eftersom lokalerna annars är upptagna.

Det är också viktigt att den som städar ditt kontor ser proper ut och jobbar på ett effektivt sätt som inte tar mer tid eller plats än nödvändigt, så att arbetet påverkas. Det gäller i synnerhet om du ofta har kunder eller andra besökare på kontoret, som behöver få ett bra intryck av verksamheten.

Vårt mål är att vara den bästa städfirman på Sundbyberg. För att lyckas med det anstränger vi oss maximalt för att gå våra kunders krav till mötes och anställer bara den bästa personalen.

Flyttstädning

Flyttstädningen är den där lilla detaljen i samband med flytten som är så lätt att skjuta upp tills det i slutändan blir en plågsam övning som får utföras sent med alldeles för lite tid och risk för ett dåligt resultat.

Om du tar in en hustomte till flyttstädningen garanterar vi att det blir gjort, i tid och med ett perfekt resultat som nästa hyresgäst är nöjd med. Att flytta är krångligt nog. Fråga oss om pris på flyttstädning. Vi lovar att det är värt varenda krona!

Handyman och vaktmästare

Att fylla på skrivaren, byta glödlampor och göra mindre reparationer blir lätt receptionistens uppgift. Eller så blir det ingens uppgift, vilket leder till att kontoret sakta förfaller.

Låt din receptionist vara företagets ansikte utåt och ge ett perfekt första intryck genom ta hjälp av en handyman istället. Vi löser alla småsysslor som ingen vill sköta och ser till att saker som går sönder åtgärdas direkt, så att ditt kontor inte förfaller.

Företagsstäd på era villkor

Ditt ord är vår lag! Du bestämmer över ditt företag och naturligtvis har du sista ordet när det gäller hur och när vi städar ditt kontor. Vi tar alla våra städuppdrag på största allvar och är alltid måna om att jobbet blir väl utfört, på dina villkor.

Vi anpassar våra städmetoder och arbetsschemat till era tider. Det kan handla om att ni har ömtåliga möbler eller mattor som kräver speciell hantering eller så enkla saker som att fikarummet måste vara rent och färdigt att använda när personalen ska samlas på morgonen.

Våra värderingar

Vår personal är vårt ansikte utåt. Ja personalen är faktiskt vårt företag. Utan bra människor vore vår verksamhet dödsdömd. Därför tar vi personalfrågor på största allvar. Alla våra hustomtar omfattas av kollektivavtal och vi arbetar hårt för att alla ska trivas och att personalen stannar länge.

"När kunden tänkt tanken finns vi där för att förverkliga den."

Hustomtar Sverige AB startade sin verksamhet 2004 och är ett serviceföretag med hela Storstockholm som arbetsplats och upptagningsområde. Vi är ett mycket aktivt företag med stor kapacitet. Detta gör oss starka och det är sällan vi tvingas tacka nej till ett uppdrag på grund av avsaknad av kunskap!

Hör av er för möte och offert

Hör av dig till oss för att få veta mer om vad vi hustomtar kan göra för dig. Vi kommer till dig, går igenom dina behov och lämnar en konkurrenskraftig offert. När du behöver bra pris på städfirma i Sundbyberg är en hustomte ett bra val.

Kontakta oss