Städbolag Danderyd

Vi är vana vid att våra kunder ställer höga krav. Det minsta kravet består självklart i att det vi har kommit överens om utförs. Hög sekretess såsom advokatbyråer, revisionsbolag, spelbolag och företag som kontrolleras av finansinspektionen det är miljöer vi utför lokalvård i dagligen

Genom löpande kvalitetskontroller av våra arbetsledare förekommer vi oftast klagomål. Om vi får klagomål är arbetsledaren på plats samma dag för att följa upp och vidareförmedla det till vår personal för åtgärd.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till oss när du behöver ett städbolag i Danderyd.
Besök
Vi besöker er: Vi besöker ert företag kostnadsfritt.
Offert
Offert: Vi räknar sedan på jobbet och återkommer med en offert.

Kontorsstädning i Danderyd

Vi levererar professionell kontorsstädning i Danderyd. För att lyckas med det anstränger vi oss maximalt för att gå våra kunders krav till mötes, nyckeln till att vi lyckas är att ta hand om vår personal, att bara använda miljövänliga produkter och ergonomiska system.

Hemligheten bakom vår framgång är mångårig erfarenhet och en ständig vilja att bli bättre, men framför allt hänger allt på vår duktiga och engagerade personal.

Alla våra anställda är välutbildade på sina jobb och omfattas av kollektivavtal som säkerställer bra villkor. Att de är nöjda märks tydligt på vår låga personalomsättning.

Formulärets överkant

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  PrivatpersonFöretag

  Ett flexibelt Städbolag

  Vår kunniga och välutbildade personal arbetar snabbt och effektivt. Vi städar dagtid på ett sätt som är anpassat för att inte störa ditt företags verksamhet, eller utanför kontorstid om du föredrar det. Vi vet att vi städar andra människors arbetsplatser och eliminera de störmoment som trots allt kan uppstå vid städning.

  Om oss som Städföretag

  Hustomtar Facility Service AB har sedan 2004 levererat professionell kontorsstädning i Danderyd med kringtjänster till kunder. Vi utför all typ av kontorsstädning i Danderyd. Vi utför även städning av andra lokaltyper. Kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert för just era behov.

  Vi är auktoriserade av Almega servicenetreprenörerna och är snart ISO certifierade för både miljö och kvalitet.

  Låt oss hjälpa er till en trivsammare arbetsmiljö idag, en bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

  Våra kunder har lokaler från 200 kvm upp emot 10 000 kvm.

  Våra kunder vet att en bra kontorsstädning i Danderyd lönar sig.