Fastighetsservice och fastighetsskötsel i Stockholm

Alla fastigheter kräver skötsel och underhåll, ofta av väldigt varierande karaktär. Även om du inte äger hela fastigheten kan du ha behov av att någon sköter om din del och ser till att allting fungerar.

Vi sköter fastighetsservice och fastighetsskötsel i Stockholm åt små och stora kunder. Vad som behöver göras varierar, men oavsett vad problemet är ser vi till att lösa det åt er, vare sig det gäller byte av trasiga lampor, åtgärda läckande rör, eller hålla rent i rännor och stuprör på taket.

Vi har personal utbildad på alla tänkbara sysslor inom fastighetsskötsel och kan rycka ut vid behov, eller komma till er regelbundet, enligt ett fast schema. När vi ändå är på plats kan vi förstås även göra sånt som inte har med själva fastigheten att göra, som att åtgärda vickande bord eller räta upp den där whiteboarden som hamnat på sniskan.

kontakta oss för mer information. 

Din helhetspartner

Du ska inte behöva lägga tid på att ringa runt och jaga hantverkare när någonting behöver åtgärdas. Det är vårt jobb. När du köper våra fastighetsskötartjänster får du tillgång till en helhetspartner. Vi ser till att lösa dina behov enligt vad vi avtalat i förväg, men vi hjälper dig förstås gärna även med annat som dyker upp oväntat.

Har vi inte rätt personal och kunskap själva ser vi naturligtvis till att ta in kompetenta underleverantörer som vet hur jobbet ska göras snabbt och korrekt.

Pröva oss gärna! Låt oss vara din fastighetsskötare i Stockholm. Vi lovar att du inte blir besviken.

Vad kan ingå i vår service?

Vi kallar det fastighetsskötsel och fastighetsservice, men egentligen är våra tjänster mycket mer heltäckande än så.

  • Trappstädning – Vi tar hand om den där krångliga delen av städningen som gärna glöms bort
  • Vaktmästeri – Är tonern alltid slut i skrivaren? Finns det ingen som kan byta en lampa? Anlita oss som vaktmästare, så slipper du många vardagsproblem
  • Flyttjänster – Även mindre flyttar och ommöbleringar i era befintliga lokaler kan bli besvärliga nog. Ring oss istället, så får ni hjälp av proffs. Det går fortare och blir bättre.
  • Bortforsling – Kasserade möbler, elektronikskrot och andra grovsopor hamnar gärna på hög i någon skrubb och blir sedan liggande. Vi ser till att forsla bort det du inte vill ha och ser till att ditt skräp hamnar där det hör hemma på återvinningscentralen.
  • Tekniker – Vi kan det här med sladdar och teknik. När någonting strular eller du behöver dra om nätverket hjälper vi dig.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar, skolor och företag över hela Stockholm

När du behöver fastighetsservice eller fastighetsskötsel i Stockholm ska du kontakta oss. Vi arbetar med alla typer av kunder, såväl bostadsrättsföreningar, som skolor och företag. Våra tjänster är tillgängliga för alla som äger en fastighet eller har hyrda lokaler att ta hand om i Stockholm med omnejd.

Trädgårdsskötsel

Vill ni ha tid för annat än trädgården? Kanske ska ni på semester eller bara behöver hjälp med den vardagliga skötseln av trädgården. Ta hjälp av en av våra Hustomtar. Vår personal sköter vattning, gräsklippning, rensning av ogräs samt klippning av häck. Vi anpassar varje utförande efter kundens behov och tillsammans skräddarsyr vi arbetet.

Vi kan även rengöra och olja in trädäck. Om ni har skräp eller trädgårdsavfall som ni vill bli av med kör vi det gärna till tippen.

Halva priset direkt på fakturan
Med RUT avdraget betalar du endast hälften av arbetskostnaden, vilket dras direkt från fakturan. För mer info gå in på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag eller om mer information om bevattningssystem, vi besöker er gärna för en konsultation.

Utbildad personal med kollektivavtal

Du ska kunna lita på att vi gör ett bra jobb när vi sköter om din fastighet och dina lokaler. Därför ser vi till att all vår personal är rätt utbildad för jobbet och omfattas av bra villkor genom kollektivavtal. Ett väl utfört jobb börjar med bra personal, som trivs och vill göra bra ifrån sig.

Kontakta oss