Handyman Stockholm

Ibland önskar du säkert att du bara kunde ringa in någon kompetent person som kan komma in lite snabbt och vara lite allmänt händig. Fixa det där rangliga bordet, skruva ihop bokhyllan ordentligt och snygga till den där kabeldragningen i receptionen, som är så anskrämlig.

Vi vet hur det känns och vi har inrättat precis en sådan tjänst. Kontakta oss och begär att få in en handyman, så kommer någon av våra händiga fixare och löser problemet. Du hittar all tänkbar kompetens inom olika områden bland våra anställda och saknas det något kan vi snabbt och lätt hitta någon kunnig person åt dig.

Vår handyman-tjänst är ett unikt koncept som vi tror att vi är ganska ensamma om. Det finns helt enkelt inte speciellt många som kan matcha vår bredd och vårt kunnande när det gäller att fixa småsaker.

Behöver ni hjälp på företaget? Ring oss!

Behöver du någon händig person som kommer in och fixar lite småsaker i din lokal eller fastighet, med jämna mellanrum, men vet inte riktigt vart du ska vända dig? Ring oss, så skickar vi en handyman, som kan hjälpa dig med det mesta som som kan lösas med lite händighet och flit.

Genom av alla olika tjänster vi tillhandahåller inom vaktmästeri, fastighetsskötsel, flyttning, montering och annat har vi tillgång till ett enormt utbud av kompetens hos vår personal och skulle det vara något vi faktiskt inte kan göra på egen hand så har vi tillgång till ett stort nätverk av pålitliga personer inom de flesta fackområden.

Du kan välja att kalla in en handyman vid behov, när du vill ha någonting fixat, eller så kan du boka en fast tid varje vecka eller månad när du och din personal vet att ni kan få hjälp med diverse saker som behöver ordnas.

Som den där grannen som har och kan allt

Vi känner alla till typen och många av oss har en sån där granne som verkar veta hur man gör precis allt och som har alla upptänkliga verktyg i sitt garage, i många fall verktyg som du aldrig hört talas om.

Vårt mål med vår handyman-tjänst är att vara som den där grannen. En resurs som du alltid kan vända dig till i förtroende när du har någonting som behöver åtgärdas men inte vet vem du ska fråga eller ens vad du ska fråga. Alla våra anställda kanske inte är universalgenier, som den där grannen, men tillsammans vågar vi lova att vi övertrumfar universalgeniet. Vi har personal med erfarenhet från alla möjliga branscher, som sökt sig till oss helt enkelt för att de gillar att ha varierande arbetsuppgifter hos en arbetsgivare med hög kompetens och bra personalvård.

En kompetent handyman som talar svenska och har kollektivavtal

Det finns gott om hantverkare att anlita idag, med varierande kompetens. Det kan dock vara svårt att hitta någon som talar svenska och vi vet alla hur mycket som kan bli fel på grund av språkförbistring. När du tar in en handyman från oss kan du vara säker på att den som kommer förstår och talar svenska och att han eller hon har bra arbetsvillkor och kollektivavtal.

Kontakta oss