Kontorsflytt Stockholm

När du behöver hjälp med kontorsflytt i Stockholm är vi din perfekta partner. Vi vågar påstå att vi vet allt som är värt att veta på området och vi kan dessutom skryta med att vi kan göra hela jobbet, ned till minsta detalj, på egen hand, men vår egen pålitliga personal.

Att flytta företagets möbler och annat lösöre är vad de flesta kommer att tänka på i samband med flytt, men för oss är det bara ett moment bland många. Vi vet vad som behöver förberedas före flytten för att den ska gå så smärtfritt som möjligt och vi vet också vilket arbete som väntar efteråt med att städa och åtgärda det som kanske inte blev som det var tänkt.

När du anlitar oss hustomtar för din kontorsflytt i Stockholm kan du vara säker på att flytten är väl förberedd och att du kan återuppta verksamheten efter flytten i dina nya lokaler, med minimala störningar i arbetet.

Vi tar fram en checklista för er kontorsflytt tillsammans

En lyckad flytt kräver noggrann planering. Du anar förmodligen det, men ingen vet bättre än vi vilken detaljnivå som krävs och vilka delar som lätt glöms bort eller faller mellan stolarna. När du kommer till oss och vill ha hjälp med din kontorsflytt i Stockholm börjar vi med att gå igenom era behov och att se över vad som behöver förberedas både på ert nuvarande kontor och i era nya lokaler.

Tillsammans med er tar vi fram en checklista över alla viktiga moment före, i samband med och efter flytten. När vi är överens om att allting kommit med på checklistan sätter vi igång med våra förberedelser, samtidigt som ni ser till att bocka av era punkter på listan. Under tiden fram till flytten har vi ständig kontakt och stämmer av att allting går framåt som planerat.

Vi har utfört 100-tals kontorsflyttar i Stockholm

Det är mycket som ska klaffa för att din kontorsflytt ska bli problemfri. Alla möbler och annan utrustning ska kunna fraktas ut ur era gamla lokaler och in de nya. De måste också få plats där de är tänkta att stå.

Det behöver finnas möjlighet att ansluta alla maskiner och apparater i era nya lokaler. Det gäller era datorer och telefoner förstås, men också sådant som till exempel kaffemaskiner behöver anslutningar, inte bara för el utan kanske också för vatten och avlopp.

Ibland är det ont om plats och vissa möbler behöver demonteras helt eller delvis för att därefter återmonteras i era nya lokaler. Det kan också krävas nyinstallationer av kablar för el, nätverk och telefoni för att ni ska kunna arbeta som det är tänkt.

Allt det där är saker som vi varit med om förr och som vi har med i planeringen redan från början. Vi har genomfört hundratals lyckade kontorsflyttar i Stockholm och vi vågar lova att vi tänker på allt, så att du slipper.

Intern- & Externflytt

Står du inför en flytt och behöver hjälp? Ta hjälp av oss! Vi hanterar alla typer av flyttar tryggt och säkert. Vi utför flyttar för både privatpersoner och företag, stora som små. 

Vi gör allt från företagsflyttar och bohagsflyttar till interna flyttar/ommöbleringar på kontoret eller i hemmet. Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni vill ha. Vi tar hand om nedmonteringar, packning, flyttstädning och transporten. Har ni saker som ska slängas eller magasineras? Vi kör det till tippen eller till förvaringslokaler.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Personalen utbildad och har kollektivavtal

När nu låter flytta alla dina dyrgripar vill du ha folk som vet vad de håller på med. För att du ska känna dig helt trygg ser vi till att all vår personal har rätt utbildning för jobbet och bra villkor med försäkringar genom våra kollektivavtal.

Kontakta oss