Kontorsstädning Stockholm

När du behöver effektiv och väl genomförd kontorsstädning i Stockholm ska du höra av dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med städning och närliggande tjänster och har lång erfarenhet från branschen.

Vår kunniga och välutbildade personal arbetar snabbt och effektivt. Vi städar dagtid på ett sätt som är anpassat för att inte störa ditt företags verksamhet, eller utanför kontorstid om du föredrar det. Vi vet att vi städar andra människors arbetsplatser och anpassar oss alltid för att minimera de störmoment som trots allt kan uppstå vid städning.

Miljön är viktig för oss, både den globala och den lokala. Därför använder vi bara städmetoder och rengöringsmedel med minimal miljöpåverkan som inte ska orsaka problem för de med allergier eller överkänslighet. Har ni speciella behov anpassar vi oss gärna efter detta.

Bäst i kontorsstädning i Stockholm

Är vi bäst på kontorsstädning i Stockholm? Frågar du oss är svaret givet, men även vittnesmålen från våra trogna kunder är ett tydligt kvitto på hur uppskattade och konkurrenskraftiga våra städtjänster är.

Hemligheten bakom vår framgång är mångårig erfarenhet och en ständig vilja att bli bättre, men framför allt hänger allt på vår duktiga och engagerade personal. Alla våra anställda är välutbildade på sina jobb och omfattas av kollektivavtal som säkerställer bra villkor. Att de är nöjda märks tydligt på vår låga personalomsättning.

Men ta inte våra ord för sanning. Pröva oss gärna och se själv hur nöjd du blir med våra professionellt utförda tjänster. Du kommer inte att bli besviken.

Kontorsstädning i Stockholm pris?

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm? Det beror på vad du vill ha städat, hur ofta och på vilket sätt. Enklaste sättet att få en prislapp på städningen är att du vänder dig till oss och ber om en offert, så återkommer vi med ett erbjudande som vi vågar lova står sig väl mot konkurrenterna.

Vad ingår i vår kontorsstädning?

I vår kontorsstädning ingår normalt rengöring av golv i samtliga rum och noggrann städning av alla gemensamma utrymmen, som fikarum, toaletter och korridorer, men det exakta innehållet är något som bestäms individuellt och varierar från fall till fall.

Vi erbjuder kontorsstädning till kunder överallt i Stockholm och anpassar våra tjänster efter vad våra kunder vill ha. När vi skriver avtal med er om kontorsstädning anpassar vi det individuellt efter era specifika behov. Det brukar inkludera normal städning en eller flera gånger per vecka, ofta med tillval i form av fönsterputsning, storstädning eller mattvätt någon eller några gånger per år.

Hör av er för pris per kvm eller timme

Hör av dig om du vill veta mer om vad det kostar att städa just din lokal. De flesta brukar vara intresserade av städning till fast pris, men om inte det passar har vi möjlighet till flexibel prissättning och kan ofta ge dig pris per kvadratmeter eller timme, anpassat till dina behov.

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd till konkurrenskraftiga priser för alla företag, men vi begränsar oss förstås inte till kontor. Har ni andra lokaler, som till exempel lager lägger vi gärna upp ett ett städprogram speciellt anpassad för detta. Kontakta oss, så ger vi dig ett individuellt anpassat erbjudande.

Mer om oss

Hustomtar Sverige AB har sedan 2004 levererat professionell kontorsstädning i Stockholm med kringtjänster till kunder i Stockholm. Vi utför all typ av kontorsstädning i Stockholm. Vi utför även städning av andra lokaltyper, vi städar allt från trapphus, lagerlokaler med mera. Kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert för just era behov. 

Söker ni kontorsstäd Stockholm? Isåfall ska ni kontakta oss för en kostnadsfri offert på kontorsstädning i Stockholm redan idag, det är enkelt, tryck på kontakta oss ute till höger och fyll i era uppgifter så ringer vi upp er och berättar vad vår kontorsstädning kan göra för er.

Vi tar vårt yrke på yttersta allvar och följer alla lagar och regler som finns, intyg och dokumentation redovisas självklart! Vi är auktoriserade av Almega servicenetreprenörerna och är snart ISO certifierade för både miljö och kvalitet.  

Låt oss hjälpa er till en trivsammare arbetsmiljö idag, en bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

Våra kunder har lokaler från 200 kvm upp emot 10 000 kvm.

Våra kunder vet att en bra kontorsstädning i Stockholm lönar sig.

Kontorsstäd Stockholm - Kontorsstädning Stockholm

Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Kontakta oss