Mattvätt Stockholm

Besvärliga fläckar på mattorna är ingenting du ska behöva acceptera, vare sig det gäller heltäckningsmattor eller mindre, löslagda mattor. Att få bort fläckar från mattor på egen hand är dock vanskligt och ingenting vi vill rekommendera. Det är lätt att göra det värre istället för bättre när du inte har kunskap eller tillgång till rätt utrustning.

Hör av dig till oss hustomtar istället. Vi ordnar mattvätt i Stockholm var du än befinner dig i staden. Vi ordnar mattvätt på kontor på smidigast möjliga sätt. Vi använder moderna mattvättmaskiner och naturvänliga rengöringsmedel.

I normalfallet rengör vi bara nedsmutsade ytor. Det betyder att du inte behöver flytta undan några möbler. Mattan torkar också mycket snabbt och du kan i princip beträda mattan direkt efter att rengöringen är färdig. Tidsåtgången blir minimal och ni kan snabbt återgå till arbetet.

Fläckborttagning, underhåll och rådgivning

Fläckborttagning och underhåll av mattor kräver kunskap och erfarenhet för att du ska få ut maximal livslängd. Att dammsuga är en bra början men få tänker på att även tvätta sin heltäckningsmatta regelbundet. Det försämrar inte minst mattans utseende men minskar också livslängden. Fråga oss om råd! Vi hjälper dig att skapa en underhållsplan för tvätt av din heltäckningsmatta.

Fackmässigt utförd mattvätt

Om du behöver någon som verkligen kan tvätta din matta i Stockholm kan du med förtroende vända dig till oss hustomtar. Vi är experter på rengöring av alla typer av golv och gör alltid ett fackmässigt korrekt jobb när vi tvättar en matta, med de bästa metoderna och rengöringsmedlen.

Vad kostar det?

Vad det kostar att tvätta en matta beror på många saker som mattans storlek, materialet men också vilken typ av smuts och fläckar som ska tas bort. Hör av dig till oss med en förfrågan, så återkommer vi med en konkurrenskraftig offert på mattvätt i Stockholm till bra pris.

Hur går det till?

Vi tvättar dina mattor utan vatten med den så kallade Carpet Cleaner-metoden och använder en naturlig produkt som består till 98 procent av nedbrytbara ingredienser. Fördelarna med att inte använda vatten är flera. Framför allt slipper du risken för att mattan krymper, men du slipper också oroa dig för vattenskador. Dessutom torkar mattan snabbt efter tvätten och går att beträda i princip omedelbart. Vår metod är också mycket kostnadseffektiv för dig eftersom den fokuserar på att bara rengöra nedsmutsade ytor.

Med Carpet Cleaner kan vi erbjuda mycket effektiv mattvätt i Stockholm med omnejd, till ett fördelaktigt pris och med liten miljöpåverkan

Hur ofta bör man tvätta mattor?

Hur ofta din matta bör tvättas är svårt att svara på i generella termer. Det beror på hur många som går på mattan och om de har smutsiga skor på sig.

Generellt bör mattan rengöras snarast om du får fläckar på den. Annars gäller att den bör rengöras när den börjar se smutsig ut.

Kontakta oss