Montering i Stockholm

Att välja ut och köpa möbler till kontoret är en sak, men det krävs ofta montering också. För hjälp med montering, prisuppgift och svar på frågor kontakta oss direkt på 08-6231690 eller maila till . Vi hjälper 100-tals företagare att montera kontorsinredning varje år.

Att tvinga din personal att pilla med skruvar och muttrar är inte bara ett ineffektivt slöseri med resurser. Det riskerar också att tära på din personal, som förmodligen har annat att tänka på än hur den senaste IKEA-möbeln egentligen ska skruvas ihop.

Resultatet blir lätt därefter med möbler som kanske är felaktigt eller slarvigt monterade och riskerar att rasa ihop, för att inte tala om risken att någon skadar sig under arbetet.

Kontakta en hustomte så får du hjälp med montering av möbler. Vi har rätt kunskap och verktyg. Dessutom är det vårt jobb, så du behöver inte drabbas av sura miner och missnöjd personal. Vi kan allt om montage av kontorsmöbler och hjälper dig snabbt och effektivt, så att din personal kan fortsätta jobba istället.

Behöver ni hjälp med montering av IKEA möbler?

Alla vet att IKEA säljer bra möbler till bra priser. Alla vet också att det bland annat beror på att möblerna levereras omonterade i platta paket. Monteringsjobbet är dock lätt att tänka bort och kan bli en obehaglig överraskning efter leverans.

Men vi har tänkt på det! Kontakta oss efter eller kanske till och med före besöket på IKEA för monteringshjälp. Vi hustomtar har erfarenheten och verktygen för att göra ett snabbt och effektivt jobb med montering av IKEA-möbler. Vi kommer till er när det passar, monterar och ställer era nya möbler på plats, på tider som passar er.

Hjälp med inköp och leverans

Varför nöja sig med enbart monteringshjälp, när du kan leja ut hela arbetet? Bli kvar på jobbet och gör det du ska, istället för att lägga tiden på att köpa in möbler. Du behöver bara bestämma dig för vilka möbler du vill ha och när du behöver dem. Skicka sedan din beställning till och så sköter vi om inte bara monteringen utan hela kedjan, inklusive inköp och leverans.

Vi ser till att beställa åt dig i tid och bokar leverans eller hämtar själva. Vi håller koll på alla detaljer och ser till allt finns med och kommer på plats enligt dina önskemål.

Monteringsservice i Stockholm med omnejd

Vi löser dina monteringsbehov, så att du kan ägna dig åt din ordinarie verksamhet. Du behöver varken hålla med kunskap eller verktyg. Se bara till att köpa in det som ska monteras så löser vi ditt problem, vare sig det gäller montering av whiteboard, projektor, bokhyllor, tavlor, TV-skärmar eller möbler från IKEA.

Vi är experter på montage av kontorsmöbler och andra kontorsinventarier och erbjuder monteringsservice inom hela Stockholmsområdet.

Kollektivavtal, personal som talar svenska och städar upp efter sig

Vi månar om kvalitet och det gäller inte bara det synliga resultatet utan hela din upplevelse av arbetet. När du anlitar oss för montering kan du känna dig säker på att personalen som gör jobbet är noggrann, lyhörd och talar svenska, så att ingen språkförbistring uppstår. Vi är noggranna med att ge vår personal rätt villkor och alla våra hustomtar omfattas av kollektivavtal.

När jobbet är gjort och du är nöjd städar vi alltid upp efter oss och ser till att forsla bort skräpet, så att du får njuta av ett rent kontor.

Kontaka oss