Trappstädning Stockholm

Trappstädning är ett besvärligt kapitel och något som ofta inte sköts ordentligt. Att städa trappor kan vara svårt och krångligt. Ofta är det ont om plats. Dessutom måste städutrustningen släpas upp och ned i trappan, något som blir tungt och slitsamt i längden, särskilt om utrustningen inte är anpassad för arbetet.

Med rätt utrustning och arbetssätt går trappstädningen lättare. Den tar kortare tid och arbetet blir bättre utfört, något som leder till ett renare trapphus och faktiskt bättre trivsel. Vi har lång erfarenhet av trappstädning och vår kunniga personal har rätt utbildning och erfarenhet för att kunna göra ett bra jobb, snabbt och effektivt.

Låt oss sköta städning av trapphuset så får du ett rent trapphus med ökad trivsel och minskat slitage som följd. Vi utför trappstädning i bostadsföreningar, kontorsfastigheter och hyreshus. En välstädad miljö gör att människor beter sig bättre eftersom det syns att någon bryr sig.

Bäst på trappstädning i Stockholm

Vem är bäst på trappstädning i Stockholm? Frågar du oss är svaret givet, men det är inte bara för att vi är skrytsamma. Vi märker tydligt på våra kunders reaktioner hur nöjda de är och att våra städtjänster är i en klass för sig.

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och har med åren lärt oss vilka metoder och vilken utrustning som leder till bäst resultat med minsta möjliga arbete. Därför tycker vi inte att det är någon överdrift att påstå att vi är bäst på trappstädning i Stockholm. Prova oss gärna. Vi lovar att du inte blir besviken.

Anlita oss för att trappstäda er bostadsrättsförening

Trappstädning i bostadsrättsföreningar är en vanlig källa till konflikter. Alla använder trapphuset men “ingen” äger det. Därför blir det ofta problem om det är något som de boende förväntas sköta gemensamt, med missnöje och oenighet mellan de boende om hur städningen ska skötas.

Undvik problem och konflikter genom att ta in professionell hjälp. Vi utför trappstädning för din bostadsrättsförening i Stockholm så ofta eller sällan som ni önskar. Vill ni så sköter vi gärna städning även av andra gemensamma utrymmen, till exempel soprum och tvättstugor, när vi ändå är på plats.

Vad ingår normalt sett i trappstädning?

Vad som ska ingå i trappstädning och hur städningen ska utföras beror i stor utsträckning på hur trapphuset ser ut och används. Många kontorsfastigheter har hiss, men det är inte alls ovanligt att trapphuset används flitigt eftersom många människor ser trapporna som en bra möjlighet till vardagsmotion. Ett sådant trapphus kan kräva städning, med torr- och våtmoppning en eller flera gånger i veckan, beroende på årstid.

Andra trapphus, ofta i flerbostadshus är ofta trånga spiraltrappor som mest är tänkta som utrymningsvägar och som kanske därför inte används speciellt ofta. De kan ofta klara sig med en lite grundligare rengöring någon eller några gånger per år.

Vad som ingår i trappstädning är med andra ord individuellt och varierar mycket mellan olika trapphus.

Priser och avtal

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal som passar de flesta situationer. Vi deltar gärna i er upphandling av trappstädning och kan i allmänhet lägga ett bra bud som är intressant för er.

Hör gärna av er så berättar vi mer.

Kontakta oss