Vaktmästare Stockholm

På företag av en viss storlek är det VD:n som får gå ut med soporna. När företaget vuxit lite faller denna syssla ofta på receptionisten. Oglamoröst och inte så man vill att det ska vara men det blir så eftersom det inte finns någon annan som gör jobbet.

Men vi har en lösning, som låter både VD:n och receptionisten koncentrera sig på det de ska göra. Anlita oss hustomtar som vaktmästare.

Vi gör allt det där tråkiga diversearbetet som inte är någons jobb och som lätt sköts lite slarvigt med ena handen om det inte helt faller mellan stolarna. Det kan handla om att bära ut soporna eller ta hand om komposten. Det kan vara fråga om att fylla på papper och toner innan det tar slut eller att hålla ordning i förrådet och se till att det fylls på vid behov.

Vi är din vaktmästare, helt enkelt, så ofta och så länge du behöver oss.

Vi hjälper till med vaktmästeritjänster

Vi hjälper dig med alla typer av vaktmästeritjänster på det sätt och i den omfattning du behöver. Vi åtgärdar lösa skruvar, trasiga lampor, glappande lampkontakter och vickande möbler. Ja, vi kan sköta det mesta utom ditt arbete. Bara fantasin sätter gränserna.

Ett företag kan bli ganska stort utan att vara stort nog att behöva en heltidsanställd vaktmästare. Det uppstår ofta ett glapp mellan behov och tillgång som vi kan hjälpa er att lösa med våra vaktmästeritjänster. Ni slipper fundera över att anställa någon på deltid och anlitar istället oss som vaktmästare precis så ofta som ni behöver. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande när det gäller vaktmästeritjänster till företag, skolor och andra verksamheter.

Företag, skolor och inom vården

Välfyllda förråd där ingenting saknas är viktigt inom många verksamheter, inte minst inom vården där det kan göra skillnaden mellan liv och död i värsta fall. Även om det sällan är så dramatiskt finns många verksamheter som fungerar dåligt utan ett vaktmästeri som ser till att all utrustning och allt material finns på plats och fungerar och att det som saknas eller fallerar åtgärdas skyndsamt.

Med oss som vaktmästare behöver du aldrig vara orolig. Vår välorganiserade personal vet hur man får saker att fungera och är experter på att hålla ordning och reda åt företag, skolor och inom vården.

Vi har alltid lediga jobb

Hos oss finns alltid lediga jobb för rätt personer. Om du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med städning eller som vaktmästare och är ordningsam kan du bli en av oss. Vi erbjuder dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på ett företag med hög arbetsmoral och låg personalomsättning. Vi vill att du ska trivas och stanna länge hos oss. Därför erbjuder vi dig som gör ett bra jobb och vill avancera att vidareutbilda dig för nya och mer avancerade arbetsuppgifter.

Det är ett stort plus är om du kan och vill arbeta på kvällar och helger, eftersom många av våra kunder vill att vi gör vårt jobb när de själva inte är på plats. Eftersom du måste kunna kommunicera med våra kunder är det ett absolut krav att du kan skriva, läsa och förstå svenska.

Mer om vad vår vaktmästeritjänst erbjuder

Vem sköter er kontorsservice eller vaktmästartjänst och ser till att kopieringsmaskinerna är fyllda med färg och papper, byter glödlampor och springer ärenden? Det är uppgifter som ofta hamnar hos receptionisten som samtidigt är den som är ansiktet utåt och som ska hålla bra service i er reception.

Vi är er handyman

Tillsammans gör vi en behovsanalys och tar fram ett skräddarsytt paket till ert kontor. Med en hustomte får ni en vaktmästare som sköter alla vaktmästeritjänster företaget behöver helt baserat på era behov. Det innebär att hustomtar kan finnas hos er några timmar i veckan, varje dag eller rent av endast någon dag i månaden. Som handyman och vaktmästare tar hustomtar hand om internflyttar, montering, diverse inköp, byte av glödlampor och lysrör och all den kontorsservice ni behöver. När det är dags för möten eller after work hjälper vi även till med mat- och dryckesinköpen.

Självklart går det att anlita oss även vid enstaka behov.

Inköp

Som vaktmästare kan hustomtar sköta om inköp och montering av möblerna till det nya kontoret. Vi ordnar det ni behöver från inköp, leverans och montering. Efteråt tar vi självklart hand om emballaget från varorna. Läs gärna mer under montering.

Vi har stor efterfrågan på monteringshjälp av IKEA-möbler och har därför skapat en helhetslösning där hustomtar fungerar som er handyman med de rätta verktygen och handlaget.

Kontakta oss