Vaktmästare Stockholm

Vi är din vaktmästare så ofta och så länge du behöver oss, Vi kan hjälpa er med fastighetsskötseln som ofta faller mellan stolarna så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Så fungerar det

Kontakt
Kontakta oss: Hör av dig till hos för vakmästeritjänster.
Besök
Vi besöker er: Vi åker ut och tittar där ni behöver hjälp.
Offert
Offert: Därefter räknar vi på arbetet och återkommer med en offert.

Vaktmästere Stockholm Tjänster

Har ni behov av en hustomte på plats och ständigt i startblocken eller kanske bara någon som är ett telefonsamtal bort? Vi kan erbjuda er flera olika lösningar där vi kommer till er på en fast dag en gång i veckan eller att ni kontaktar oss när behovet uppstår.

Vi vet att värdet av en bra vaktmästare för en väl fungerande verksamhet. Vi kan hjälpa er med lampbyten, justering av möbler, mindre reparationer, posthantering, fylla på papper och toner i skrivaren etc.

Skriv in dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

PrivatpersonFöretag

Vi hjälper till med vaktmästeritjänster

Vi hjälper dig med alla typer av vaktmästeritjänster på det sätt och i den omfattning du behöver. Vi åtgärdar lösa skruvar, trasiga lampor, glappande lampkontakter och vickande möbler. Ja, vi kan sköta det mesta utom ditt arbete. Bara fantasin sätter gränserna.

Ett företag kan bli ganska stort utan att vara stort nog att behöva en heltidsanställd vaktmästare. Det uppstår ofta ett glapp mellan behov och tillgång som vi kan hjälpa er att lösa med våra vaktmästeritjänster. Ni slipper fundera över att anställa någon på deltid och anlitar istället oss som vaktmästare precis så ofta som ni behöver. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande när det gäller vaktmästeritjänster till företag, skolor och andra verksamheter.

Företag, skolor och inom omsorgen

Välfyllda förråd där ingenting saknas är viktigt inom många verksamheter. Med oss som vaktmästare behöver du aldrig vara orolig. Vår välorganiserade personal vet hur man får saker att fungera och är experter på att hålla ordning och reda åt företag, skolor och inom omsorgen.

Mer om vad vår vaktmästeritjänst erbjuder

Vem sköter er kontorsservice eller vaktmästartjänst och ser till att kopieringsmaskinerna är fyllda med färg och papper, byter glödlampor och springer ärenden? Det är uppgifter som ofta hamnar hos receptionisten som samtidigt är den som är ansiktet utåt och som ska hålla bra service i er reception.

Vi är er handyman

Tillsammans gör vi en behovsanalys och tar fram ett skräddarsytt paket till ert kontor. Med en hustomte får ni en vaktmästare som sköter alla vaktmästeritjänster företaget behöver helt baserat på era behov.

Det innebär att hustomtar kan finnas hos er några timmar i veckan, varje dag eller endast någon dag i månaden. Som handyman och vaktmästare tar hustomtar hand om internflyttar, montering, diverse inköp, byte av glödlampor och lysrör och all den kontorsservice ni behöver. När det är dags för möten eller after work hjälper vi även till med mat- och dryckesinköpen.

Självklart går det att anlita oss även vid enstaka behov.

Inköp

Som vaktmästare kan hustomtar sköta om inköp och montering av möblerna till  kontoret. Vi ordnar det ni behöver från inköp, leverans och montering. Om ni önskar tar vi självklart hand om emballaget från varorna. Läs gärna mer under montering.

Vi har stor efterfrågan på monteringshjälp av IKEA-möbler och har därför skapat en helhetslösning där hustomtar fungerar som er handyman med de rätta verktygen.

Självklart går det att anlita oss även vid enstaka behov.

KONTAKTA OSS